Tuesday , 6 December 2022

PD MALËSI E MADHE: QYTETARËT BOJKOTUAN KËTË FARSË

Edhe Partia Demokratike dega Malësi e Madhe ka dalë në një deklaratë për media pas mbylljes së proçesit të votimit. Kryetari i PD Malësi e Madhe Anton KOkaj kishte një falenderim për ato që nuk votuan edhe pse u provokuan nga bandat e Malësiëë së Madhe. Malësia bojkotoi këtë farsë dhe kërkojmë mbështetjen e këtyre qytetarëve theksoi Kokaj.

Ashtu si në të gjitha bashkitë e vendit, edhe në Malësi të Madhe ka pasur një numër të ulët votimesh.

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBAN DËGJESËN E RADHËS NË NJËSINË RRETHINA

Taulant Shahmani dhe Valbona Doniku kane qene kandidatet e radhes qe kane prezantuar platformat e …