“PD NE MALESI TE MADHE NE KOALICION ME QYTETARET”

Partia Demokratike në Malësi të Madhe për zgjedhjet e qershorit koalicionin e ka me qytetarët. Shprehet kështu kryetari i PD në Malësi të Madhe, Anton Kokaj, në një prononcim për mediat. Sipas tij, më të rëndësishëm janë qytetarët dhe me to është koalicioni më i madh. Bëjmë koalicion me ato që janë kundër kësaj keq-qeverisje shton Kokaj.

Kokaj është i bindur për një rezultat pozitiv të së djathtës në zgjedhjet lokale të qërshorit në Bashkinë Malësi e Madhe.

Lexoni dhe kete

“NJË QEVERI PËR NJERËZIT DHE JO PËR OLIGARKINË”

Partia Demokratike duket e vendosur në shpalosjen e denoncimeve dhe protestave ndaj qeverisë. Një gjë …