Sunday , 21 January 2018

PD – PS BASHKOJNE VOTAT PER RRITJEN E TARIFES SE PASTRIMIT

Bashkimi i votave te keshilltareve te PD-se dhe nje pjese te PS-se ka sjell miratimit e rritjes se tarifes se pastrimit ne Keshillin Bashkiak Shkoder. 29 vota ishin PRO, ndersa 3 keshilltare te PS-se, Mata, Kadija, Vuksani, si edhe Nurja e Derraj, bashke me keshilltaret e LSI abstenuan. Pavaresisht miratimit te rritjes se kesaj tarife nuk munguan as debatet, ku keshilltaret kerkuan te dijne cfare ofron kjo rritje dhe perse bashkia nuk ka marre masa me heret.

Nga ana tjeter, n/kryetari i Bashkise Shkoder, Dritan Meta, tha se nuk eshte nje tarife e madhe dhe nuk do te ndikoje negativisht te qytetaret dhe bizneset.

Tashme me rritjen e re te tarifes se pastrimit qytetaret shkodrane do te paguajne 450 leke me shume sec paguanin deri me sot.

Lexoni dhe kete

NISMA PER PYLLEZIMIN E TARABOSHIT NE SHKODER

Ministria e Mjedisit, Bashkia Shkoder, organizata “Eko Mendje” dhe organizata dhe institucione te tjera ne …