Sunday , 25 October 2020

PD SHKODËR, 23 KANDIDATË NË GARË PËR DEPUTETË

6100 anëtarë të Partisë Demokratike të degës së Shkodrës zgjedhin përfaqësuesit e tyre në zgjedhjet e 25 prillit të vitit të ardhshem.

Kutite e votimit u hapen në ora 10:00 të paradrekes së të mërkurës, një proces i cili sipas kreut të PD-së Xhevdet Amuli është një hap i rëndësishem për demokracinë në përgjithësi…

Nga ana tjetër Amuli u shpreh se nuk duhet të ketë hatermbetje në këtë proces, dhe se të gjithë të propozuarit janë nga anëtarësia.

23 kandidate të propozuar nga anëtarësia e PD-së së Shkodrës, ndërsa në total në nivel qarku janë propozuar 39 kandidat. të cilët do zgjidhen si 11 përfaqësues në zgjedhjet e ardhshme nga 10100 anëtar demokrat në nivel qarku.

Lexoni dhe kete

PËRZGJEDHJA E KANDIDATËVE PËR DEPUTETË NË PARTINË DEMOKRATIKE

Komisioni i vlerësimit të Kandidatëve pranë PD-së përmbylli të enjtën proçesin për përzgjedhjen e kandidatëve …