Wednesday , 26 June 2019

PD SHKODER NE MBESHTETJE TE PROTESTES SE STUDENTEVE

Partia Demokratike vijon të jetë në mbështetje të protestës së studentëve. Edhe PD Shkodër ka përkrahur mbështetjen e studentëve që vijon prej 2 javësh. Por, nuk munguan as akuzat ndaj kryeministrit Rama.

Për këtë ka një thirrje për të marrë pjesë në protestë nesër në orën 10 në Tiranë në mbështetje të studentëve.

Prej 2 javësh studentët në vendin tonë kanë bojkotuar mësimin në universitete për plotësimin e 8 kërkesave nga qeveria.

Lexoni dhe kete

KiE ANULON DELEGACIONIN PËR VËZHGIMIN E ZGJEDHJEVE TË 30 QERSHORIT

Një prej institucioneve të angazhuara për monitorimin e zgjedhjeve në Shqipëri ka vendosur të tërhiqet …