Wednesday , 30 September 2020

PD: VJEDHJA SKANDALOZE ME MILOT – FIER

Përmes një deklarate të bërë nga Sekretari për Burimet Njerëzore, Ervin Minarrolli, Partia Demokratike bëri denoncimin e radhës.

Minarolli denoncoi atë që e quan vjedhje skandaloze në koncensionin Milot-Fier, ndërsa premtoi se me ardhjen e PD-së, në pushtet kjo PPP do të anulohet.

“Ky është një koncesion që duhet të anulohet, pasi vjedh qytetarët.1.2 miliardë euro është një shifër e fryrë, me qëllim që të rritet në mënyrë artificial dhe abuzive fatura që do të paguajë secili nga qytetarët që do të udhëtojë në këtë rrugë” – tha Minarrolli.

Lexoni dhe kete

AMULI: ME 25 PRILL, PD SHKODËR DO JETË 100% FITUESE NË ZGJEDHJE

Me 25 prill, Partia Demokratike dega Shkodër është optimiste për një rezultat pozitiv në zgjedhje. …