Sunday , 29 November 2020

PELIKANI KAÇURREL NË LIQENIN E SHKODRËS

Liqeni i Shkodrës këto ditë ka tërhequr vëmendjen e mjaft qytetarëve.

Kjo për shkak të shfaqjes së Pelikanit Kaçurrel, i cili deri para pak vitesh rrezikonte të zhdukej.

Specialistja e Administratës së Zonave të Mbrojtura Shkodër, Age Martini, tregon më shumë rreth këtij pelikani.

Pelikanët vijnë për t’u ushqyer në pjesën shqiptare të Liqenit të Shkodrës, pranë qendrave turistike të Shirokës dhe Zogajve.

Lexoni dhe kete

TERMETI U DEMTOI BANESEN, 12 MUAJ JETESE NE ÇADER

Prej 12 muajsh, kjo çader është streha e vetme e familjes Murati në Fushe Milot …