Wednesday , 24 January 2018

PEMET NE KRYQEZIMIN E SHENGJINIT RREZIKOJNE TE BIEN

Pemët në rrugën nacionale, tek kryqëzimi i Shengjinit nw Lezhw po kthehen në rrezik serioz për përdoruesit e kësaj rruge. Për shkak të moshës së tyre pemët e llojit plep rrezikojnë të bien. Siç duket edhe nga pamjet pemët janë anuar, pasi rrënjët e tyre janë kalbur thuajse plotësisht. Situata bëhet edhe me e rëndë, pasi aty pranë janë dhe linjat e energjisë elektrike. Alarmi për këtë problematike është dhënë nga urbanistja, Margerita Trashaj, e cila kërkon që të ndërhyhet pasi pemët mund te bien nga momenti ne moment dhe mund te sjellin ndonjë tragjedi.

Kjo situatë është vijon prej shumë kohesh, por ka munguar ndërhyrja për heqjen tyre. E kontaktuar për këtë çështje Bashkia Lezhë thotë se rruga ku ndodhen pemët është nacionale dhe si e tillë është detyre e autoritetit rrugor për të ndërhyrë.

Lexoni dhe kete

MEMORIAL PER ISH-TE PERNDJEKURIT POLITIK GJATE REGJIMIT KOMUNIST

Shume shpejt ne qytetin e Shkodres do te ndertohet nje memorial per ish-te perndjekurit politik …