Monday , 16 September 2019

Pensionistet: Nuk jemi te informuar per formularin e kompensimeve!

Kompensimet te cilat do te behen per shkak te rritjes se mimit te energjise elektrike nuk do te perfitohen nga te gjithe pensionistet dhe personat te cilet do te trajtohen me ndihme ekonomike. Kjo konfirmohet nga vete qytetaret te cilet jane mjaft te zhgenjyer pasi sipas tyre vendimet nuk jane te njejta me deklaratat qe kryeministeri ka shprehur ne media.

Personat te cilet e perfitojne duhet te jene kryefamiljare, te mos kene asnje anetare familje ne pune si dhe te jene te regjistruar sit e papune prane zyres se punes, kontrata e energjise elektrike te jete ne emer te tyre. Sipas qytetareve kompensimet edhe per ata qe I perfitojne jane teper te paperfillshme ne krahasim me rritjen e cmimit te energjise.

Lexoni dhe kete

DOM BLEDAR HUBA PËRFUNDON MISIONIN TE ORATORI “DON BOSKO”

Drejtuesi i Oratorit “Don Bosko” në Shkodër, Dom Bledar Huba, ka përfunduar misionin e tij …