PENSIONISTËT: NUK KEMI KUSH TË KUJDESET PËR NE

Pensionistët edhe pse e kanë të ndaluar të dalin nga shtëpite për shkak të koronavirusit, janë të detyuar të dalin. Por ata shprehen se janë të deytuar të dalin për të kryer furnizimet e nevojshme për ushime dhe medikamente…

Nga ana tjetër qeveria ka nxjerr një urdhër ku mosha e tretë e ka të ndaluar të dalin nga shtëpitë për shkak të riskut nga Covid-19. Ndërsa deri më tani asnjë institucion vendor apo qëndror nuk ka një data base të saktë se sa pensionist janë të vetmuar dhe jetojnë vetëm. Ndërsa këtyre personave u duhet ndihmë.

Lexoni dhe kete

MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore …