“PER ÇDO SHKELJE TE SUBJEKTEVE, QYTETARET TI DREJTOHEN AKU-se”

Ankesat e qytetarëve ndaj subjekteve të ndryshme në drejtim të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Shkodër kanë qenë të shumta. Një gjë e tillë pohohet edhe nga vetë drejtorja Hasije Sadrija. Ajo thotë se një pjesë e këtyre ankesave apo denoncimeve kanë qenë të vërteta dhe janë marrë masa administrative nga AKU Shkodër. Gjithashtu, ajo i bën thirrje qytetarëve që për çdo shkelje ti drejtohen AKU-së, pasi zgjidhja do të jetë e menjëhershme.

Ndërkohë, problematikat kryesore gjatë kontrolleve të ushtruara në subjekte të ndryshme në këtë sezon turistik vijojnë të jenë kushtet higjeno-sanitare.

Lexoni dhe kete

MINISTRAT NIKOLLA E QATO NE SHENGJIN

Bregdeti i Shëngjinit ka siguri për pushuesit, gjatë këtij sezoni turistik.Në 2 km të zonë …