Saturday , 31 October 2020

PËRBALLIMI I SITUATËS SË COVID-19

Përballimi i situatës së Covid-19 kërkon angazhimin e të gjitha strukturave dhe bashkëpunimin me personelin shëndetësor. Për këtë flet edhe Marjeta Çela, përgjegjëse sektori pranë Operatorit të Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor, Shkodër.

Ajo ka një apel për kujdes në këtë situatë, sidomos për mësuesit dhe nxënësit…

Situata nga Covid-19 vijon të jetë shqetësuese në vend, teksa vijon të jetë i lartë numri i të infektuarve me virusin.

Lexoni dhe kete

GËSHTENJAT E SHKODRËS, TË RREZIKUARA NGA SËMUNDJET

Gështenja shqiptare vitet e fundit është kthyer në produktin më të kërkuar në Itali, por …