Friday , 19 January 2018

PERBALLJA E OFERTAVE POLITIKE ME KANDIDATET E PARTIVE POLITIKE

Perballja e ofertave politike ishte ne fokus te nje forumi publik te organizuar ne qytetin e Shkodres pasditen e se Henes. Nje takim, ku moren pjese kandidate te 4 forcave politike te Qarkut Shkoder. Te kater kandidatet u ndalen tek punesimi, ku premtuan vende pune dhe fokusin tek rinia ne 4 vitet e ardhshme.

Perballja e ofertave politike eshte nje nisem qe nxit perballjen publike ne lidhje me platformat e te gjitha partive politike qe marrin pjese ne fushaten parlamentare zgjedhore te 25 qershorit ne Shqiperi. Kjo nisem perserit forumet e meparshme te realizuara ne prag te zgjedhjeve te 2013 – 2015.

Lexoni dhe kete

BASHA: NUK KA SHQIPERI NE BE, PA DREJTESI QE NDESHKON KRIMIN

Ndryshe nga kryeministri Edi Rama, i cili bën përgjegjës opozitën se po pengon aspiraten europiane …