Saturday , 31 October 2020

PERCILLEN HAXHILERET E KETIJ VITI!

Myftinia e Shkodres ka bere prcjelljen e haxhilerve t Zons Shkodr pr n Qabe, t cilt u nisn pr t’iu prgjigjur thirrjes s Zotit (xh.sh) n kryerjen e obligimit t Haxhit. N prcjelljen e tyre, kishin dal imam, besimtar dhe familjar e t afrm t haxhilerve, ndersa myftiu I Shkodres Imam Muhamed Sytari ka percjellur mesazhin.

Kt vit, 29 besimtar musliman shkodran, do t jen pjes e adhurimit t Haxhit, ku miliona musliman nga mbar bota mblidhen n Shtpin e All-llahut, n Qaben e Madhnueshme, pr t kryer lutjet dhe adhurimet e caktuara. Pjes e grupit t haxhilerve t sivjetshm dhe njkohsisht udheheqes t tyre, jan Myftiu i Zons s Shkodrs, Imam Muhamed Sytari dhe Myftiu i Malsis s Madhe, Edmir Smajlaj.

Lexoni dhe kete

“NË SYTË E MI”

“Në sytë e mi” titullohej drama e shfaqur në sheshin para Bashkisë Shkodër, nga trupa …