Wednesday , 29 September 2021

PËRCILLET PËR NË BANESËN E FUNDIT AHMET OSJA

Është përcjellë për në banesën e fundit ish-deputeti Ahmet Osja, i cili u nda nga jeta këtë të hënë në moshën 78 vjeçare.

Familjarë, miq dhe dashamirës i dhanë lamtumirën e fundit në xhaminë e Parrucës.

Myftiu i Shkodrës Imam Muhamed Sytari vlerësoi kontributin e Ahmet Osjes si mësues dhe themelues i Medresesë “Haxhi Sheh Shamia” por jo vetëm…

Edhe drejtori i Medresës “Haxhi Sheh Shamia” Kujtim Dervishi vlerësoi kontributin e Ahmet Osjes në ngritjen e këtij institucioni në Shkodër…

Ahmet Osja u nda nga jeta në hënën e 2 gushtit në Shkodër. Ai do të mbahet mend si ish-deputeti I Partisë Demokratike në vitit ’92-’96, studiues I botanikës dhe themelues i Medresesë “Haxhi Sheh Shamia”, por jo vetëm.

Lexoni dhe kete

NIS PROÇESI MESIMOR NE 41 SHKOLLAT E LEZHES

8637 nxënës nisen këtë të hënë vitin e ri shkollor në Lezhë, nga të cilët …