Saturday , 15 August 2020

PËRCILLET PËR NË BANESËN E FUNDIT KAMPIONI MIRASH VUKSANI

Shkodra i ka dhënë mesditën e së premtes lamtumirën e fundit legjendës së sportit të mundjes Mirash Vuksani. Kampioni i padiskutueshëm i mundjes shqiptare në vitet ’60-’70 është ndarë nga jeta një ditë më parë në moshën 84 vjeçare dhe për ta përcjellë për në banesën e fundit kanë qenë të pranishëm edhe shumë kolegë të tij, të cilët në prononcimet e tyre kanë ngritur lart jo vetëm vlerat sportive por edhe ato njerëzore të Mirash Vuksanit.

Sporti shkodran dhe ai shqiptar kanë humbur kësisoj një mundës të madh si Mirash Vuksani por padyshim që emri dhe sukseset që ka lënë pas, do ia lartësojnë emrin atij deri në përjetësi.

Lexoni dhe kete

ATLETI HELDI VALIKAJ, 3 TROFE BRENDA NJË DITE

Kampionati kombëtar i atletikës për të rritur që u zhvillua dy ditë më parë në …