Thursday , 22 February 2018

PERDORIMI I ANTI-BIOTIKEVE PER FEMIJET, EFEKTET ANESORE

Ulja e temperaturave ka shenuar nje rritje te vizitave prane spitalit rajonal te Shkodres. E reparti me i prekur eshte ai i peditrise, ku i ftohti ndikon me shume tek femijet. Shefja e ketij reparti, Greta Naraci, kerkon nga prinderit per femijet edhe pse kane temperature te mos fillohet menjehere perdorimi i anti-biotikeve, sepse kane edhe efektet anesore. Naraçi nder te tjera, thekson se e rendesishme eshte higjiena e ambjentit dhe temperaturat ku qendrojne femijet.

Naraçi ne fund tregon se momentalisht nuk egziston frika per rikthimin e virozave te gripit, sic ndodhi nje vit me pare, edhe pse kujdesi duhet te jete maksimal nga ulja e temperaturave qe mund te ndodhe ne ditet ne vazhdim.

Lexoni dhe kete

NDIHMA DHE USHQIME PËR SHTËPINË E FËMIJËS 6–16 VJEÇ NË SHKODËR

Ambasada Kineze në vendin tonë ka dhuruar këtë të hënë disa ushqime dhe ndihma të …