Wednesday , 1 April 2020

PËRDORIMI I BOMBULAVE TË GAZIT

Shefi i Zjarrfikësve të Shkodrës, Ridvan Bushati, bën apel në drejtim të qytetarëve për kujdes në përdorimin e bombulave të gazit. Kjo për shkak të ngjarjeve të ndodhura në Shkodër. Sipas tij, duhet një bashkëpunim më i madh mes zjarrëfikses dhe institucioneve të tjera.

Rreziku i përdorimit të bombulave të gazit vijon të jetë i lartë në vendin tonë, kjo edhe për shkak të pakujdesisë së qytetarëve.

Lexoni dhe kete

POLICIA E SHTETIT VIJON KONTROLLET NË TERRITOR

Policia e Shtetit vijon kontrollet në të gjithë territorin, në zbatim të masave kufizuese të …