PERDORIMI I DROGES NGA NXENESIT E SHKOLLAVE

Fenomeni i përdorimit të droges nga nxënësit dyshohet se është prezent edhe në shkollen profesionale “Kolin Gjoka” në Lezhë.Ky fakt i ditur nga vetë drejtori i kësaj shkolle Bardh Dedgjonaj, sipas të cilit nuk kemi patur raste konkrete, por dyshimet janw se ndonje nxwnws pwrdor kanabis, pasi kjo kostatohet tek gjendja psikologjike e tyre.Dedgjonaj thotë se po bashkëpunohet më policinë e shtetit dhe aktor të tjere për ti evidentuar këto raste.

Përdorimi i droges nga të rinjtë është kthyer në një probleme shqetësues në Lezhë.Për këtë qëllim policia ka shtuar prezencen e sajë në afërsi të shkollave të qytetit për të evidentuar dhe goditur raste të tilla.

https://www.youtube.com/watch?v=LeY_v7fH3zE&feature=youtu.be

Lexoni dhe kete

NDOTJA E BREGDETIT NE KUNE-VAIN, JA ÇFARE KERKON PREFEKTI I QARKUT LEZHE

Prefekti i Lezhës Gjergj Prendi, i kërkuar policisë dhe prokurorisë që të thellojnë hetimet në …