Monday , 25 January 2021

PERFAQESUES TE M. SHENDETESISE SE TURQISE, VIZITE NE DSHP SHKODER

Perfaqesues te Ministrise se Shendetesise se Turqise kane zhvilluar kete Merkure nje vizite ne qytetin e Shkodres. Vizita e perfaqesuesve te ministrise nisi nga Drejtoria Rajonale e Shendetit Publik Shkoder. Drejtori i ketij institucioni, Ylber Zama, tha se kjo vizite ka si synim rritjen e performances se cilesise se sherbimit shendetesor, paresor dhe sekondar prane Drejtorise Rajonale te Shendetit Publik ne Shkoder.

Ndersa, perfaqesuesi i Ministrise se Shendetesise se Turqise, Huseyin Ozbay, theksoi se detyra e tyre eshte perpilimi i nje raporti ne lidhje me viziten dhe shqyrtimet ne fushen e mjekesise.

Ky takim me teknicienet e ministrise se shendetesise se Turqise konsiston ne permiresimin e performances se sherbimit shendetesor, sherbimin e stomatologjise, e psikiatrise, qe ndodhen prane Drejtorise Rajonale te Shendetit Publik Shkoder. Kjo perfaqesi e ministrise se shendetesise turke zhvilloi me pas edhe nje vizite ne Spitalin Rajonal te Shkodres.

Lexoni dhe kete

DËMET E SHKAKTUARA NË BUJQËSI NGA PËRMBYTJET

Përmbytjet e ditëve të fundit në zonën e NënShkodrës kanë shkaktuar dëme të shumta në …