Wednesday , 22 August 2018

PERFAQESUES TE POLITIKES UROJNE KURBAN BAJRAMIN

Perfaqesues te pushtetit vendor dhe te forcave politike kane marre pjese ne urimet tradicionale per festen e Kurban Bajramit.

Festa e Kurban Bajramit eshte festa e sakrifices dhe e solidaritetit, dhe te gjithe duhet te jemi me solidar me njeri tjetrin ishin mesazhet e perfaqesuesve te politikes me rastin e kesaj feste.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E TRANSPARENCES NGA BASHKIA SHKODER

Një tjetër temë që solli debate në mbledhjen e rradhës të Këshillit Bashkiak Shkodër ishte …