“PERFSHIRJA E JETIMEVE NE KOMUNITETIN E SHKODRES”

Ne kuader te zbatimit te projektit “Komuniteti i se ardhmes: nderhyrje te perfshirjes sociale dhe ne tregun e punes per jetimet e Shkodres” u zhvillua nje takim. Projekti synon fuqizimin dhe integrimin e te rinjve jetime te Bashkise Shkoder, duke promovuar fuqizimin social dhe ekonomik te jetimeve. Kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi nenvizoi pjeset me te rendesishme qe projekti parashikon ne vitet ne vijim ne komunitetin e Shkodres.

Projekti po zbatohet ne Bashkine e Shkodres fale financimit te kooperacionit Italian, nga organizata Acli Ipsia dhe Bashkia Shkoder ne bashkepunim me organizata dhe institucione te tjera. I pranishme ne kete aktivitet ishte edhe ambasadori i Italise ne vendin tone, Alberto Cutillo.

Lexoni dhe kete

TREGTIMI I USHQIMEVE NE KUSHTE SKANDALOZE

Pak metra larg koshave te plehrave shitet bylmeti. Ndersa trotuari eshte pushtuar nga tregtaret, ndersa ne …