Monday , 21 January 2019

PERFSHIRJA E TVSH-se NE BIZNESIN E VOGEL, NDRYSHON VENDIMI

Ministri i Financave dhe Ekonomise, Arben Ahmetaj, qetesoi para pak ditesh bizneset e vogla, duke premtuar se nuk do te kete perfshirje ne skemen e TVSH-se. Ne kete ndryshim perfitojne nje sere biznesesh te vogla si zejtaret, taksistet, tregtaret e vegjel. Nje gje e tille behet e ditur edhe nga kryetari i Bashkimit te Sindikatave te Pavarura Shqiptare, dega Shkoder, Albert Tuka. Ai tregoi arsyet se pse biznesi i vogel nuk mund te perfshihet ne TVSH.

Kete ndryshim te qeverise, Tuka e cileson si fitore te BSPSH-se pas kerkesave te saj.

Mesohet se nga 70 mije biznese te vogla detyrimi i deklarimit do te perfshije vetem 9 mije prej tyre.

Lexoni dhe kete

KREU I HIPOTEKAVE TAKIM ME NOTERET NE SHKODER

Zyra vendore e pasurive te paluajtshme Shkoder dhe dhoma e notereve kane kërkuar nje takim …