Wednesday , 11 December 2019

PERFUNDOJNE 16 DITET E AKTIVIZIMIT KUNDER DHUNES

Organizata “Gruaja tek Gruaja” ka permbyllur 16 ditet e aktivizimit kunder dhunes. Edhe ne kete permbyllje aktivitetesh nen moton “Te bejme boten portokalli” gjimnazi “Oso Kuka” ka kercyer me mesazhin e te rinjeve stop dhunes me baze gjinore.

Koordiantorja Besara Podgorica tha se keto 16 dite kane sherbyer per nje sensibilizim te metejshem e sidomos ne zonat periferike ndersa partner i rendesishem ka qene edhe mbeshtetja e bashkise Shkoder.

Organizata “Gruaja tek Gruaja” gjate ketyre 16 diteve aktivizimi ka sjelle aktivitete te larmishme te cilat ne fokus kane patur luften kunder fenomenit te dhunes dhe moton “beje boten portokalli”.

Lexoni dhe kete

“DËSHIRË E ZEMRËS”

PasditĂ«n e sĂ« shtunĂ«s nĂ« teatrin “Migjeni” tĂ« qytetit tĂ« ShkodrĂ«s u organizua mbrĂ«mja muzikore …