Saturday , 26 September 2020

Perfundon asfaltimi i rruges “Kadukaj”

Bashkia e Shkodres vijon investimet ne infrastructure ne rruget dytesore. Ndërhyrja e radhës e bashkisë është bërë në lagjen “Vojo Kushi”, rruga “Kadukaj”, ku me një fond prej 5.5 milion lekësh janë përmbyllur kanalizimet nëntokesore, si dhe po hidhet asfalti.

Prej javësh bashkia e Shkodres ka nisur një cikël inagurimesh të rrugëve dytësore, të cilat ishin parashikuar për ndërhyrje në buxhetin e këtij viti. Nisja e 2015-es dhe buxheti i ri pritet të parashikojë të tjera ndërhyrje, pasi shumë rrugë kanë nevoja emergjente për rikonstruksion.

Lexoni dhe kete

NDIKIMI I PANDEMISĂ‹ NĂ‹ TURIZMIN E VENDIT TONĂ‹

Ashtu si nĂ« tĂ« gjithĂ« sektorĂ«t, edhe nĂ« turizmin e vendit tonĂ«, pandemia ka dhĂ«nĂ« …