Breaking News

PERFUNDON RIKONSTRUKSIONI I GJIMNAZIT TE RRESHENIT

Gjimnazistet e qytetit të Rrëshenit tashmë do të marrin dije në një ambjent bashkohor dhe standarte. Me fonde të qeverisë Shqiptare është bërë i mundur rikonstruksioni i plotë i gjimnazit të Rrëshenit, ku aktualisht mësojnë 370 nxënës. Për të parë nga afer përfundimin e punimeve ishte e pranishme Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Sportit Lindita Nikolla sëbashku me Kryetarin e Bashkisë Mirditë Ndrec Dedaj. Në fjalen e sajë Nikolla theksoj se rikonstruksioni i këtij gjimnazi është një ndër investimet më cilesore dhe ka të gjitha standartet për të funksionuar dhe si shkollë qender komunitare.

Nga ana tjeter kryetari i Bashkisë Mirditë Ndrec Dedaj, ju bëri thirrje nxënësve dhe stafit pedagogjik që ti mirbajne ambjentet e kësaj shkolle.

Kjo shkollë e rikonstruktuar tashmë i plotëson të gjitha nevojat e nxënësve, që nga kabinetet, sistetimin qëndror të ngrohjes e deri tek terrenet sportive. Kjo ndërhyrje ishte mjaft e domosdoshme, pasi në këtë shkollë nuk ishte investuar prej shumë vitresh.

 

Lexoni dhe kete

GJAKMARRJA, 50 TE VRARE DHE 130 TE PLAGOSUR NE 2018

Organizata “Operazione Colomba” organizoi këtë të premte aktivitetin e radhës ndërgjegjësues në luftën kundër gjakmarrjes …