Wednesday , 30 September 2020

PËRGATITJET PËR VITIN E RI SHKOLLOR NË SHKODËR

Në zyrën vendore të arsimit Shkodër kanë nisur përgatitjet për vitin e ri shkollor në Shkodër. Në një prononcim për mediat, drejtorja e këtij institucioni Blediana Osja, tregon se si është planifikuar të zhvillohet proçesi mësimor.

Ndërkohë, ka edhe skenarë të tjerë për këtë proçes…

Sipas Osjes, këto skenarë po hartohen për ti dërguar më pas Ministrisë së Arsimit.

Lexoni dhe kete

NË MJERIM 10 MUAJ PAS TËRMETIT

Fran dhe Bardhe Krosi nga fshati Bushnesh, një zonë që ndan Kurbinin me Krujën, janë …