Thursday , 25 February 2021

PËRGATITJET PËR ZGJEDHJET E 25 PRILLIT

Këtë të shtunë, KQZ bëri një demonstrim të mënyrës së identifikimit biometrik.

Pajisja bën të mundur identifikimin e votuesit në kohë të shpejtë, ndërsa shmang votimin e dyfishtë.

Gjatë fjalës së tij, kreu i KQZ-së Ilirjan Celibashi, tha se pajisja identifikon qytetarin në 1 minutë dhe se kjo do të shmang votimin e dyfishtë, një nga shqetësimet që është ngritur shpesh si problem në zgjedhjet e kaluara.

Të gjitha palët politike sollën përfaqësuesit e tyre për te provuar pajisjen.

Lexoni dhe kete

BASHA TAKIM ME KOMISIONEREN EUROPIANE PËR ÇËSHTJET E BRENDSHME

Kreu i opozitës, Lulzim Basha, është takuar këtë të shtunë me Komisioneren Europiane për Çështjet …