Thursday , 29 October 2020

PËRGATITJET PËR ZGJEDHJET E 25 PRILLIT

Te Partia Demokratike dega Shkodër vijon puna për zgjedhjet e 25 prillit. Tashmë kjo forcë politike ka hyrë në fazën e tretë për përzgjedhjen e kandidatëve për deputetë dhe kryetarë bashkie.

Amuli tregon më shumë rreth këtij proçesi…

Kështu, Partia Demokratike dega Shkodër pritet të përzgjedhë kandidatët për deputetë me 30 shtator.

Lexoni dhe kete

BASHA: PACIENTËT ME COVID-19 NUK KANË KU TË PËRPLASEN

Kryedemokrati, Lulzim Basha, ngriti akuza të rënda ndaj qeverisë për çështjen e menaxhimit të pandemisë. …