Saturday , 18 January 2020
Breaking News

PERIMET E VENDIT ME ÇMIME TE ULETA

Çmimet jane shume te uleta te perimeve ne tregjet e Shkodres. Tregtaret shprehen se demtimet nga moti me reshje shiu kane bere qe te kete vonesa ne nxjerrjen ne treg te produkteve te tokes, ndersa furnizimi ka qene kryesisht nga prodhimet e serave.

Furnizimi behet tek tregu i shumices dhe nga fshataret direkt ndersa prodhimi eshte i bollshem shprehen tregtaret cka ka ndikuar edhe ne ulejn e cmimit. Moti i pa favorshem ne periudhen e pranveres ka demtuar si fermeret ashtu edhe tregtaret.

1 kg domate kushton nga 30 leke deri ne 60 leke, ndersa 1 kg trangull 30 leke, cmime keto qe i peshtaten pikut te prodhimit dhe shitjes sic eshte sezoni i veres, kur edhe kerkesa eshte me e madhe.

Lexoni dhe kete

STERILIZIMI I KAFSHËVE NË SHKODËR

Prej disa ditësh në Shkodër është kryer procesi i sterilizimit të disa kafshëve në Shkodër …