PERKEQESOHET SITUATA NE NJESINE ANA E MALIT

Situata ne Njesine Administrative Ana e Malit ne Bashkine Shkoder vijon te jete e perkeqesuar. Uji ka shkaktuar deme ne tokat bujqesore te banoreve te kesaj zone. Kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi ishte edhe kete te marte ne terren per te pare nga afer situaten e renduar, teksa niveli i ujit eshte rritur.

Ademi shton se demet ne tokat bujqesore jane te konsiderueshme.

Por, kryebashkiakja Ademi ka edhe nje kerkese per deputetet e Qarkut Shkoder.

Reshjet e shiut ne ditet e fundit por edhe shkarkimet nga hidrocentralet kane krijuar probleme ne tokat bujqesore, por uji rrezikon te preke edhe shtepite e kesaj zone.

Lexoni dhe kete

URIMET DHE VIZITAT PER FESTEN E FITER BAJRAMIT

Mbarësi dhe më shumë paqe e dashuri në familje. Ky ka qenë urimi kryesor i …