PERKUJTOHET 50-VJETORIT I KRIJIMIT TE SPITALIT TE LEZHES

Spitali Rajonal i Lezhës ka perkujtuar 50-vjetorin e krijimit të tijë.Me këtë rast u organizua një simpozium shkencor, ku krahas bluzave të bardha të Lezhës merrnin pjese emrat më të njohur të mjekësisë Shqiptare, ndërsë të pranishem ishin dhe Ministria e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu, si dhe ajo e Arsimit, Lindita Nikolla.Në fjalen e tijë Drejtori i Spitalit të Lezhës Leon Kaza, tha se ky është një moment i rëndësishem reflektimi për kontributin e mjekeve që kanë shërbyer në këtë spital.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Orgerta Manastirliu, përsiriti angazhimine qeverisë Shqiptarë për fuqizimin e spitaleve rajonale.

Duke folur edhe si deputete e Qarkut të Lezhës Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Sportit Lindita Nikolla, vlersoi kontributin e bluzave të bardha, ndërsa garantoi mbështeje për plotësimin e kushteve në sistemin shëndetësor.

Në këtë përvjetor jubile të spitalit të Lezhës profesor të njohuar të mjeksisë shqiptare, si dhe lektor lokal shpalosen përmes rrëfimeve eksperiencen e tyre si dhe sfidat e të ardhmes në shëndetësi.

Lexoni dhe kete

ARSIMI PROFESIONAL, SHKATERRIMI I TIJ NE VENDIN TONE

Pjesa më e madhe e vendeve që ishin të përfshira në bllokun e sistemit komunist …