Thursday , 15 April 2021

PËRKUJTOHET NË SHKODËR 96-VJETORI I VRASJES SË LUIGJ GURAKUQIT

Anëtarë të LANÇ Shkodër kanë përkujtuar këtë të marte 96-vjetorin e vrasjes së Luigj Gurakuqit.

Në fjalën e tij, kryetari i LANÇ Shkodër, Zamir Llazani, tha se Luigj Gurakuqi është historia e shtet-formimit shqiptar dhe kontributi i tij i jashtëzakonshëm.

Gjithashtu, përfaqëuesit e LANÇ Shkodër përkujtuan edhe 2 marsin e vitit 1444 për Besëlidhjen e Lezhës, nën drejtimin e Skënderbeut.

Lexoni dhe kete

NGA MESUES NE BUJK, HISTORIA E 70-VJEÇARIT NE LEZHE

45-vite ka qenë në shërbim të formimit të brezave si arsimtar, ndërsa sot është kthyer …