Saturday , 24 October 2020

PERMBYTET XHAMIA E PLUMBIT!

Xhamia e plumbit eshte permbytur totalisht. Poshtuajse e gjith lagjia Ajasm ndodhet nn uj. Rreth 30 familje jan evakuar, ndersa n total jan 60 familje q rrezikojn nga momenti n moment. Banort thon se nuk ka patur asnj paralajmrim, ndrsa situata i ka gjetur t paprgatitur. Dmt materiale jane t mdha.

Banort i bjn thirrje pushtetit loakl dhe atij qndror q tu qendrojn afr n kto momnte pasi rreziku sh evident. Ndrsa xhamia e plumbit vetm gjat ktij viti sht hera e tret q prmbytet.

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …