Thursday , 21 February 2019

PERMBYTJET E TOKAVE BUJQESORE NE NJESINE ANA E MALIT

Situata ne Njesine Administrative Ana e Malit ne Bashkine Shkoder vijon te mbete e njejte si nje dite me pare. Kryebashkiakja Voltana Ademi beri me dije se jane rreth 420 ha toka bujqesore nen uje, nderkohe qe ne rrugen e Obotit dhe Muriqanit ka veshtiresi te kalimit per shkak te prezences se ujit. Nga demet qe jane shkaktuar fermereve kemi vleresuar 320 ha toka te mbjellura me kultura bujqesore shtoi Ademi.

Ademi pranon  se Shkodra eshte nje zone e veshtire per tu menaxhuar persa i perket permbytjeve, por thekson se jemi ne ndihme te banoreve per çdo situate.

Kryetarja e Bashkise Shkoder kerkon qe institucioni qe ajo drejton por edhe qytetaret duhet te kene informacione persa i perket shkarkimeve dhe kete mund ta bejne vetem teknicienet.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E ENERGJISE, QYTETARET BLLOKOJNE ZYRAT E OSHEE NE LAÇ

Banoret e fshatrave të Malësisë së Kurbinit, bllokuan zyrat e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë …