Breaking News

PERMBYTJET, PERMIRESOHET SITUATA NE QARKUN LEZHE

Dy ditë pas përmbytjeve që përshinë disa zona të qarkut Lezhë, situata wshtw normalizuar. Uji është tërhequr, ndërsa dëme janë shkaktuar vetëm nëqytetin e Laçit.Prefekti i Qarkut Lezhë, Gjergj Prendi, inspektoi situaten pas përmbytjeve në qytetin e Shëngjinit. Prendi tha se në një hark kohor mjaft të shkurtër kanë rënë më shumë se 100 mm shi, duke sjellë dhe këtë situate. Por sipas prefektit është e domosdoshme ndërhyrja në pastrimin e pusetave dhe kolektoreve për tju paraprire problematikave të tilla.

Reshjet e shiut gjatë dites së shtunën sollen përmbytje në Lezhe, Shëngjin si dhe në qytetin e Laçit, ku ishte dhe situata më problematike nga vërshimi i përroit që kalon përmes qytetit.

Lexoni dhe kete

RIKONSTRUKSIONI I SHTEPISE SE TE MOSHUARVE SHKODER

Që prej vitit të kaluar ka nisur faza e parë për rikonstruksionin e shtëpisë së …