PËRMBYTJET, POLICIA E QARKUT SHKODËR KA NJË LAJMËRIM URGJENT

Si pasojë e problemeve të shkaktuara nga moti i keq, Policia e Qarkut Shkodër i bën thirrje qytetarëve ta telefojnë për t’u shkuar në ndihmë në raste emergjencash.

Ja njoftimi i policisë:

Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër vë në dispozicion për të gjithë shtetasit numrat e telefonit të Sallave Operative të D.V.P. Shkoder, në mënyrë që të kontaktojnë dhe të njoftojnë Policinë për çfarëdo situate problematike dhe emergjente që mund të kenë këto dit ne numrin 129 ose,

Komisariati I Policisë Shkoder mund te kontaktoni ne nr. ‭069 411 0239‬

Komisariat I Policisë Malësi e Madhe mund te kontaktoni ne nr. ‭069 411 0240‬

‭Komisariat i Policisë Puke mund te kontaktoni ne nr.‬ ‭069 411 0241‬

Komisariat i Policisë Vau Dejës mund te kontaktoni ne nr. ‭069 411 8432‬

Çdo zonë në qytet por edhe në fshatrat, sidomos ato më problematiket janë në monitorim të plotë nga Emergjencat Civile dhe Shërbimet e Policisë të cilët ndodhen në gatishmëri të plotë për të ardhur në ndihmë në çdo kohë!

Lexoni dhe kete

DESHTON MBLEDHJA E ASAMBLESE SE PERGJITHSHME TE VLLAZNISE

Ka dështuar mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme të Vllaznisë, e planifikuar për tu zhvilluar këtë …