Breaking News

PERMBYTJET, PROBLEME EDHE NE QYTETIN E SHKODRES

Situata e permbytjeve eshte renduar ndjeshem ne territorin e Bashkise Shkoder. Probleme nuk jane shfaqur vetem ne njesite administrative, por edhe qytetin e Shkodres. Shkarkimet nga hidrocentralet dhe fryja e liqenit te Shkodres kane bere qe uji te afrohet me pedonalen e Molos. Edhe pse uji i liqenit nuk ka dale akoma mbi pedonale, ne kete zone eshte krijuar bllokim i nje pjese te rrruges.

Situata paraqitet me e renduar ne zonen ku eshte vendosur kampi i romeve prane Prokurorise Shkoder, teksa jane krijuar edhe permbytje.

Nga ora ne ore pritet shtimi i reshjeve te shiut dhe shkarkimet nga HEC-et, nderkohe qe rritet edhe niveli i liqenit te Shkodres.

https://youtu.be/SojAk_CzRNk

Lexoni dhe kete

“GURI I ZI, N’FEST”, PROMOVIMI I VLERAVE TE ZONES

Bashkia Shkodër ka organizuar këtë të premte aktivitetin “Guri i Zi n’FEST”. Një aktivitet që …