Sunday , 25 October 2020

PERMBYTJET, SITUATA GJATE OREVE TE FUNDIT NE SHKODER

Gjat mbasdites dhe nats s mbrmshme situata nga prmbytjet e shkarkimeve te hidrocentraleve t Vaut t Dejs paraqitet m e qete.
Rruga n fshatin Ku sht funksionale.
sht e pakalueshme rruga pr n fshatin Obot, Ana e Malit.
N Njsia Administrative Gur i Zi, n Ku
Numri i banesave t rrethuara nga uji sht rreth 200
Numri i banesave q ka hyr uji sht 10, n Ku dhe Kasape, marr s bashku

N Njsin Administrative Brdic
Numri i shtpive t rrethuara nga uji: 20

N Njsin Administrative Ana e Malit
N fshatin Obot 100 shtpi vazhdojn t jan t bllokuara nga prezenca e ujit prreth.

Rreth 1000 ha, nga t cilat 590 ha jan tok e kultivuar jan dmtuar nga uji i shkarkimeve.
N An t Malit – 450 Ha, nga t cilat 250 ha tok e kultivuar
N Brdic 50 Ha, nga t cilat 40 ha tok e kultivuar
N Gurin i Zi – 500 Ha, nga t cilat 300 ha tok e kultivuar

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …