Thursday , 19 April 2018

PERMBYTJET SJELLIN EDHE MUNGESE TE UJIT TE PIJSHEM

Permbytjet ne disa zona te Bashkise Shkoder dhe mungesa e ujit te pijshem kane sjelle edhe reagimin e Drejtorise Ujesjelles-Kanalizime Shkoder. Kjo drejtori njofton të gjithë qytetarët se për arsye të punimeve në rrjetin elektrik, në nënstacionin Shkodra 1 ka pasur stakim të energjisë elektrike nga e cila furnizohen pompat e Ujësjellësit, e për këtë arsye ka pasur ndërprerje të furnizimit me ujë në qytet. Puntorët e OSHEE dhe ato të ujësjellësit janë angazhuar për ta riparuar këtë defekt dhe pas disa orë furnizimi me ujë do të vijojë normalisht.

Drejtoria e ujesjellesit ben thirrje të gjithë qytetarëve dhe administratorëve të pallateve, që të stakojnë pompat individuale për t’i mos i shkaktuar defekte. Me ardhjen e ujit, te mbajne rubinetin hapur për disa minuta për shpërlarjen e tubacioneve para përdorimit te ujit.

Lexoni dhe kete

“KONTROLLET NE ZONEN E PREKALIT, JO VETEM PER KANABIS POR EDHE SEZONIN TURISTIK”

Gjate nje takimi te zhvilluar ne Njesine Ana e Malit, per parandalimin e kultivimit te …