Saturday , 17 March 2018

PERMIRESIMI I SHERBIMIT TE KULLIMIT NE BASHKINE SHKODER

Permiresimi i sherbimit te kullimit ne Bashkine Shkoder permes perfshirjes qytetare ne proceset e konsultimit, advokimit dhe monitorimit, ishte ne fokus te nje takimi te zhvilluar ne sallen e Keshillit Bashkiak Shkoder. Ne kete takim moren pjese fermere nga Velipoja, Dajçi, Ana e Malit, Gur i Zi dhe Berdica. I pranishem ne bashkebisedim me fermeret ishte edhe n/kryetari i Bashkise Shkoder, Arben Gjuraj.

Ndersa, fermeret folen politikave te ndjekura nga bashkia per kanalet kulluese.

Ky takim ka si qellim permiresimin e sherbimit te kullimit ne bashkeveprim dhe bashkerendim me komunitetin.

Lexoni dhe kete

“REAGO PER NJE JETE TE SIGURTE”

Në kuadër të projektit “Reago për një jetë të sigurtë”, organizata Intelektualët e Rinj Shpresë, …