Wednesday , 17 January 2018

PERMIRESOHET MENAXHIMI I MBETJEVE NE NJESINE RRETHINA

Situata e menaxhimit te mbetjeve ne njesine administrative Rrethina te Bashkise Shkoder eshte permiresuar ndjeshem. Nje gje e tille pohohet nga kreu i kesaj njesie, Vlash Pjetri, i cili falenderon operatorin e pastrimit. Sipas Pjetrit, nga momenti qe ky operator kam marre persiper menaxhimin e mbetjeve nuk ka pasur probleme.

Pastrimi ne pjesen me te madhe te fshatrave kryhet 1 here ne dite, nderkohe qe problem mbeten mbetjet inerte.

Sipas Pjetrit, edhe pastrimi ne oborret e shkollave kryhet nga vete kjo njesi administrative.

Lexoni dhe kete

LEZHE, MBYLLET PER AUTOMJETET SHESHI “GJERGJ KASTRIOTI”

Sheshi “Gjergj Katrioti” në qytetin e Lezhës është mbyllur për automjetet dhe do të vijojë …