Monday , 17 January 2022

PËRMIRËSOHET SITUATA ME COVID-19 NË SHKODËR

Situata me Covid-19 ka njohur një përmirësim të ndjeshëm në Shkodër. Një gjë e tillë pranohet nga drejtori i spitalit rajonal të Shkodrës, Ardian Dajti. Ai thekson se janë vetëm 6 pacientë të shtruar në spital më Covid.

Dajti foli edhe për vaksinën, ku bëri apel për tu vaksinuar…

Edhe në të gjithë vendin ka një rënie të ndjeshme të rasteve pozitive me virusin, ku në javët në vijim shpresohet një lehtësim më i madh i masave.

Lexoni dhe kete

AVOKATET E LEZHES KUNDER HARTES SE RE GJYQESORE

Avokatet e Lezhës paralajmërojnë bojkot të punës nëse nuk do merren në konsideratë propozimet e …