PERPLASJE MES POLICISE BASHKIAKE DHE ASAJ TE RENDIT

Edhe diten e sotme ka pasur incident mes forcave te rendit te drejtorise vendore te policise se shkodres dhe perfaqesuesve te Bashkise se Shkodres. Nga sa mesohet eshte tentuar qe te hapet dera e pallatit te Sportit “Qazim Dervishi” te Shkodres ku ndodhet KZAZ nr 2, nga perfaqesues te Partise Socialiste dhe te Shoqerise Civile pjese e komisionit te cilet kane kerkuar mbeshtetjen e forcave te rendit per te kryer nje veprim te tille.

Por qe eshte kundershtuar nga Policia Bashkiake. Drejtuesi I Policise Bashkiake te Shkodres Anton Hasanpapaj ka debatuar me forcate rendit ne lidhje me veprimet e tyre si me incidentin e ndodhur mes forcave te rendit dhe p[olicise bashkiake ku mesohet se ka pasur edhe kontakt fizik.

Pas debatit situate eshte normalizuar dhe forcat operacionale te policise se shkodres te ndodhura u larguan. Gjithashtu pak metra me tutje ka qendruar edhe nje furgon me efektiv te Forcave te Nderhyrjes se Shpejt.

Lexoni dhe kete

ULQINAKU: RAMA DHE RILINDJA JANE TASHME E SHKUARA E ZEZE E KETIJ VENDI

Nga Izmira UlqinakuFryma e shpresës dhe e besimit te Partia Demokratike dhe opozita ndjehet në …