PERPLASJE MES POLICISE DHE PROTESTUESVE TE PD NE SHKODER

Mbështetës të opozitës protestuan mbrëmjen e së martes në shkollën “Shejnaze Juka” në Shkodër, ku ndodhet një prej KZAZ-ve dhe i vunë flaken materialeve zgjedhore.

Përplasjet me policinë zgjaten për disa minuta.

Aty ndodheshin forcat e rendit që kishin marrë në ruajtje materialet zgjedhore. Ndërsa te pallati i sportit “Qazim Dervishi” situata ishte e qetë, pavarësisht prezencës së numrit të madh të mediave.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET E 30 QERSHORIT NË BASHKINË LEZHË, JA ÇFARË KËRKON GJYKATA E LEZHËS

Pas ankimimit të paraqitur nga PD Lezhe, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Lezhë ka vendosur shfuqizimin …