Friday , 19 January 2018

PERROI I GRYK MANATISE KTHEHET NE VEND DEPOZITIM MBETJESH

Përroi i fshatit Gryk Manati në Njesise Administrative të Kolshit në Lezhë, është kthyer në një vendepozitim mbetjesh.Në të gjithë gjatësinë e tijë vihen re grumbuj inertesh dhe mbeturinash, që hidhen kryesisht gjatë oreve të nates nga përsona të papwrgjshem.Krahas ngushtimit të shtratit të përroit mbeturinat kanë krijuar dhe ndotje të ambjentit përreth, duke u kthyer në një rrezik sërioz për shëndetin e qindra banoreve të këtij fshati.

Hedhja e mbeturinave dhe inerteve në brigjet e përroit të Gryk Manatisë, vijon prej shumë kohesh, ndërsa autoritet përgjegjëse vijojnë të heshtin përballë këtij fakti, duke mos marrë asnjë masë për ta ndaluar këtë fenomen.Ky përrua është dhe një kërcënim serioz, pasi ka dalë disa here nga shtrati duke sjellë përmbytje.

Lexoni dhe kete

3.000 KM ME ZIL 157, AVENTURA E SHKODRANIT GENTI JAKUPI

Pasi ka udhëtuar 3000 kilometra me mjetin ZIL 157, nga Bristoli I Anglisë Genti Jakupi …