PËRSONAT ME AFTËSI TË KUFIZUAR NË MBËSHTETJE TË PROTESTËS

Edhe shoqata e përsonave me aftësi të kufizuar në Qarkun Shkodër është në mbështetje të protestës që do të organizohet të martën para Prefekturës së Shkodrës. Një protestë që vjen për kundërshtimin e skemës së re të ndihmës ekonomike nga qeveria. Një gjë e tillë pohohet edhe nga kryetarja e kësaj shoqate, Gjina Ndou.

Ndou thekson se nga 100 anëtarë të shoqatës së saj, 55 prej tyre u është hequr ndihma ekonomike.

Prandaj, Ndou kërkon që në protestë të marrin pjese të gjithë ato familje që janë hequr në mënyrë të padrejtë nga skema e re.

Lexoni dhe kete

RENDOHET SITUATA NE ZONAT E PERMBYTURA TE NENSHKODRES

Në territorin e Bashkisë Shkodër vazhdojnë reshjet e shiut. Si rrjedhojë, situata e përmbytjeve vazhdon të …