Perurohet godina e Prokurorise Shkoder

Eshte peruruar godina e re e prokurorise ne Shkoder. Te pranishem kane qene kryeprokurori I pergjithshem Adriatik Llalla,  Kryetari I gjykates se larte Xhezair Zaganjori, si dhe drejtues te prokurorise dhe gjykatave Shkoder. Ne fjalen e tij prokurori I pergjithshem  Adriatik Llalla tha se godinen e re te prokurorise e pręt nje pune e gjate dhe me pergjegjesi. Ndersa ka leshuar edhe akuza te forta te rritjes se kriminalitetit. Nga ana tjeter kryetari I gjykate se larte Xhezair Zaganjori tha se prioritet duhet te jete siguria e qytetareve. Ne analizen vjetore Prokurori Cani tha se ne shkoder gjate vitit 2014 ka pesuar rritje te kriminalitetit. Cani gjate fjales se tij beri te ditura edhe shifrat e dosjeve qe jane ne hetim dukethene se ka mbi 800 dosje me shume senje vit me pare. Rritja e kriminalitetit ne vendin tone eshte pranuar si fakt nga vete drejtuesit e larte te gjykatave dhe prokurorise.

Lexoni dhe kete

KULLAT E VROJTIMIT E NDOTJA AKUSTIKE, PROBLEM NE VELIPOJE

GjatĂ« mbledhjes sĂ« komitetit rajonal tĂ« turizmit nĂ« VelipojĂ«, Petrika Dumka, pĂ«rfaqĂ«sues i drejtorisĂ« vendore …