Wednesday , 30 September 2020

PËRZGJEDHJA E KANDIDATËVE PËR DEPUTETË DHE KRYETAR BASHKIE

Faza e parë, ajo e propozimeve, për kandidatë për deputetë dhe kryetar bashkie në Shkodër nga Partia Demokratike është mbyllur që me 17 korrik. Një gjë e tillë bëhet e ditur nga kreu i PD Shkodër, Xhevdet Amuli. Ai thotë se janë rreth 4 mijë propozime dhe deri në fund të gushtit pritet të bëhet selektimi i të përzgjedhurve.

Selektimi do jetë shumë i rëndësishëm për përzgjedhjen e figurave të duhura…

Partia Demokratike është e bindur për arritjen e një rezultati pozitiv në zgjedhjet e ardhshme.

Lexoni dhe kete

AMULI: ME 25 PRILL, PD SHKODËR DO JETË 100% FITUESE NË ZGJEDHJE

Me 25 prill, Partia Demokratike dega Shkodër është optimiste për një rezultat pozitiv në zgjedhje. …