PETICION PER MARRJEN E MASAVE NDAJ QENVE ENDACAKE

Qente endacake jane kthyer ne nje shqetesim serioz per qytetaret e Shkodres, por jo vetem. Per kete eshte ndermarre nje nisem nga Levizja Qytetare ne mbrojtje te shendetit dhe jetes se qytetareve te Shkodres. Alma Puka, aktiviste e shoqerise, thote se ka pasur raste te njerezve qe kane perfunduar ne spital per shkak te kafshimeve te qenve, nderkohe Bashkia Shkoder ka detyre ti siguroje qytetareve te saj sigurine dhe levizjen e tyre te lire ne rruge.

Peticioni me firmat e qytetareve do ti dergohet Bashkise Shkoder brenda disa ditesh..

Lexoni dhe kete

NDOTJA E BREGDETIT NE KUNE-VAIN, JA ÇFARE KERKON PREFEKTI I QARKUT LEZHE

Prefekti i Lezhës Gjergj Prendi, i kërkuar policisë dhe prokurorisë që të thellojnë hetimet në …